Стар Фолк Македонска музичка телевизија

Доколку сакате да ја реемитувате нашата програма користете го линкот подолу. За останати информации контактирајте не.

https://live.muzickatv.mk/live/StarMusic.m3u8

 


Стар Фолк Радио во живо

Слушајте го радиото локално на вашиот компјутер, андроид уред…кликнинете подолу со добирање на формат
 
Стар фолк радио pls ( за Winamp )
Стар фолк радио m3u ( за сите плеери )