Маркетинг

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.29.3″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Ценовник

Стар фолк телевизија

 

Рекламата се наплаќа по секунда. Цената е изразена во денари и евра 

1 секунда – 50 денари / 0.81 euro ,  независно од бројот на емитувања, максимум 12 во еден ден.

Бројот на емитувања се договараат со нас и бројот на емитување не смее да надминува 12 емитувања на ден или едно емитување на час.

Минималната должина на еден видео спот е 5 секунди.

За посебни услови и барање се договорате со нас.

Контакт емаил: [email protected]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]