Како да гледате Star folk?

Нашата телевизија можете да ја гледате скоро на сите уреди ( компјутер, лап топ, мобилен, маг уред итн. )

  1. Компјутер

Една од најчесто користените апликации е VLC преку која можете да ја гледате нашата програма. Како да гледате преку VLC апликацијате видете подолу каде е прикажано сликовито.

 

2. Android Уред ( мобилен, андроид бокс, андроид телевизор )

На андроид уред нашата телевизија можете да ја следите преку Smarters iptv pro