Изјава

За да би можеле да ги емитуваме вашите музички спотови и снимки потребно е да ја потпишете следнава изјава со која не овластувате да ги емитуваме вашите спотови и снимки на нашата веб страна, Фејсбук фан страна и Јутјуб фан страна.

Потребно е да ја симнете изјавата потпишете и истата да ни ја доставите во скенирана форма.

Симни изјава тука: Изјава Стар Фолк телвизија

Во следната форма подолу ве молиме да ја прикачите изјавата скенирана и потпишана од ваша страна.

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.