Донации

Стар Фолк телевизија донации
euro
Со вашата донација го помагате развојот и унапредувањето на овој канал, Сите ваши донации ќе бидат искористени во унапредување и развој на програмата која ја нудиме, како и во развој и доопремување на самата телевизија.